Prima Salina artificiala din Tulcea

Salina Poalele Deltei

Un nou concept se face tot mai cunoscut in poalele Deltei. In judetul Tulcea, situat in Sud-Estul tarii, ocupand jumatatea nordica a provinciei istorice Dobrogea, salina a devenit un loc ce imbina utilul cu placutul.

Salina de la Poalele Deltei este o salina artificiala care este dotata cu cel mai performant sistem de ventilatie. Dupa fiecare sedinta aerul din camera este evacuat, si se reimprospateaza.

Temperatura si umiditatea este controlata pentru a mentine concentratia uniforma in camera. Salina de la Poalele Deltei va ofera posibilitatea de a efectua sendinte de haloterapie , dotata cu un aparat de producere a microparticulelor de sare . Beneficiul cel mai mare este adus de acest aparat ce poarta numele de HALOGENERATOR.

Aparatul macina sarea si disperseaza particule fine in camera. Se respira un aer puternic salinizat si o sedinta de 45 de minute echivaleaza cu 4 ore petrecute intr-o salina naturala.

Salina de la Poalele Deltei va ofera terapie cu aerosoli salini uscati cu echipament medical in familie sau individual. Este un spatiu destinat jocului copiilor si a relaxarii adultilor, cu beneficiul aerosolilor salini uscati.

minim 0
sedinte pentru a observa efecte benefice
0 min
echivalent 4 ore intr-o salina de mare adancime
Concentratia de sare - 10 ori mai mare decat intr-o salina naturala

Haloterapie la Salina Deltei Dunarii

Efectele benefice ale haloterapiei nu se observa dupa doar o sedinta.

Sedintele de haloterapie elimina focarul infectios de la nivelul cailor respiratorii, clorura de sodiu naturala avand efect bactericid si virucid asupra virusului gripei, a stafilococului, a streptococului si a bacilului pneumococic.

Sarea nu este o substanta magica, nu va putem garanta ca dupa efectuarea unei cure, nu va veti mai imbolnavi.

Terapie respiratorie pentru Mic si MAre

Salina Poalele Deltei

Sare pentru relaxare fie mic sau fie mare.

Te-ai convins? Doresti o programare?